Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у виконавчому комітеті Канівської міської ради

Дата: 23.01.2024 10:39
Кількість переглядів: 386

КАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВАИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 20.01.2011  №5
Про Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у виконавчому комітеті Канівської міської ради
Відповідно до ст.38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Затвердити положення про здійснення прийому громадян та розгляд їх звернень  міським головою, першим заступником та заступниками міського голови згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Дубенця  С.М.
Міський голова В. В. Ніколенко
Керуючий справами С. М. Дубенець
ПОГОДЖЕНО
Перший заступник міського голови М. Ю. Кулєшов
Заступник міського голови Т. В. Болсунова
Заступник міського голови С. С. Ткаченко
Заступник міського голови А. О. Леонтьєв
В.о.начальника юридичного відділу Н. О. Лісова
 
Додаток  до рішення виконавчого комітету
від 20.01.2011  №5
Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у виконавчому комітеті Канівської міської ради
Особистий прийом громадян міським головою, першим заступником та заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету проводиться  в робочих кабінетах  посадових осіб згідно із затвердженим графіком, виїзні прийоми у додатково визначених місцях згідно з окремими графіками. Прийом Героїв Радянського Союзу, Героїв України, Героїв Соціалістичної праці, інвалідів Великої Вітчизняної війни,     матерів-героїнь проводиться першочергово.
Попередній запис на особистий прийом громадян до міського голови та його  першого заступника  проводиться  спеціалістом загального відділу виконавчого комітету (секретарем приймальні) напередодні  та у встановлений графіком прийому день  з 8.00 години.
Під час попереднього запису громадян  на особистий прийом  до міського голови та першого заступника з'ясовується прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, зміст порушеного питання, до яких посадових осіб, установ  чи організацій він звертався і яке було прийняте рішення, вивчаються документи, інші матеріали, що подаються громадянином, оформляється реєстраційно-контрольна картка встановленого зразка.
Повторний прийом громадян з питання, що вже   розглядалося міським головою, першим  заступником проводиться у разі,  коли питання, порушене у зверненні, не вирішено по суті.
У разі повторного звернення вивчаються архівні документи з порушеного питання, з'ясовуються причини, що призвели до нього, за необхідності надаються детальні роз'яснення та можлива допомога.
Під час особистого   прийому громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких оформлені в установленому порядку, та особи, які перебувають з ними в родинних  відносинах.
У разі неможливості вирішити порушене заявником питання безпосередньо під час особистого прийому, його звернення розглядається у порядку, встановленому для письмових звернень з обов'язковим повідомленням заявника про результати розгляду звернення.
Звернення громадян на особистому прийомі реєструються відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 №348.
Інформація про  порядок  і  графік особистого   прийому громадян посадовими особами виконавчого комітету оприлюднюється  у засобах масової інформації.
Загальний  відділ виконавчого комітету щомісячно узагальнює та аналізує звернення громадян на особистому прийомі, інформує про це міського голову.
Керуючий справами   С. М. Дубенець

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора