Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Школа грантової майстерності": ветерани та учасники АТО можуть отримати навички для розвитку власної справи

Дата: 19.01.2024 12:15
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Черкаська обласна військова адміністрація спільно з Черкаською агенцією регіонального розвитку запускає програму «Школа грантової майстерності для ветеранів та учасників АТО».

Основною метою програми є залучення учасників (ветеранів, учасників АТО або членів їх сімей), які зацікавлені у розвитку власної справи та потребують необхідних знань, навичок і практичної підтримки для їхнього підприємницького розвитку, інформують в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Канівської міської ради.

В межах реалізації «Школи грантової майстерності для ветеранів та учасників АТО» учасники отримають навички, як визначити та перетворити свою ідею у підприємницький проект, вміння писати та презентувати бізнес-план, вивчать методи залучення фінансування для відкриття бізнесу, а також отримають інформацію щодо актуальних грантових можливостей. Крім того, учасникам буде представлено інноваційні підходи та методи з ефективного просування їхньої бізнес ідеї.

За більш детальнішою інформацією звертатися до управління соціального захисту населення за адресою: м. Канів, вул. Шевченка, 49, (2 поверх) каб.8, тел.: (04736)3-18-56.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора