Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З благодійним концертом на підтримку ЗСУ у Каневі виступив гурт "Крутий заміс"

Дата: 22.01.2024 08:15
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Колоритні пісні про рідну землю, українців, козацький дух та перемогу – таким репертуаром гурт «Крутий заміс» зустрічав жителів Канева та населених пунктів громади у п’ятницю, 19 січня ц.р.

Виступ музикантів, що відбувся у міському будинку культури, традиційно був благодійним. Учасники гурту вже тривалий час допомагають збирати гроші волонтерам, щоб купити необхідне військовим. У цьому музикантів підтримують БО «БФ «МХП – Громаді», директор ТОВ НВФ «Урожай» Олександр Воскобойніков та ГО «Патріоти рідного краю».

Завітали на концерт і представники міської ради. Зокрема, секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова, подякувала нашим соціально відповідальним партнерам за постійну підтримку і участь у житті Канівської громади, а також організаторам та виконавцям за благодійний захід на підтримку ЗСУ, подарунки ВПО, спортивну форму для дитячо-юнацької школи. Від міського голови Ігоря Ренькаса вручили подяку гурту "Крутий заміс" та Юрію Романчі.

Тож, у яскравій та захоплюючій атмосфері музичний гурт дарував свої композиції канівцям та їх родинам. Для гостей звучали відомі і нові пісні гурту, сповнені потужною енергією Холодного Яру. А родзинкою заходу стала презентація пісні, що написана для Луганського прикордонного загону.

Під час виступу артистів, жителі Канівської громади вже вкотре довели, що допомога військовим – основний пріоритет і задонатили 20 тисяч гривень. За словами організаторів, кошти зібрані під час благодійного концерту передали Канівському волонтерському центру, який, у свою чергу, спрямує їх на закриття актуальних потреб військових.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора