Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 січня ц.р. відбудеться чергове засідання виконкому

Дата: 23.01.2024 10:20
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

Членів виконавчого комітету Канівської міської ради скликають на чергове засідання, яке відбудеться у середу, 24 січня ц.р.

У порядку денному заходу передбачено розгляд наступних питань:

- Про розподіл міжбюджетних трансфертів, передачу бюджетних призначень та перерозподіл видатків бюджету Канівської міської територіальної громади на 2024 рік.

- Про затвердження порядку надання та механізму розрахунку компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на автобусних маршрутах на 2024 рік.

- Про затвердження Порядку надання грошової допомоги особам з інвалідністю з порушеннями зору 1 та 2 групи інвалідності та дітям з інвалідністю з порушеннями зору на оплату послуг з постачання природного газу компанією «Нафтогаз України».

- Про надання пільг особам з інвалідністю з порушеннями зору.

- Про закріплення територій м. Канева за КП «Місто».

- Про затвердження «Переліку заходів з утримання об’єктів благоустрою на 2024 рік», які перебувають на балансі КП «Місто» та переліку послуг з утримання об’єктів благоустрою, які надаються на договірній основі.

- Про затвердження «Переліку заходів з утримання об’єктів благоустрою на 2024 рік», які перебувають на балансі КП «Міськзеленбуд» .

- Про закріплення територій м. Канева за КП «Міськзеленбуд» .

- Про надання дозволу на проведення видалення дерева, що розташовані по вул. Київська, м. Канів, Черкаська область.

- Про утворення комісії з визначення збитків Канівській міській раді, заподіяних внаслідок порушення земельного законодавства.

- Про встановлення тарифів на послугу з управління побутовими відходами.

- Про визначення управителя соціального гуртожитку та затвердження ціни на послугу з управління та утримання соціального гуртожитку,що знаходиться за адресою м. Канів вул. Енергетиків, 200.

- Про надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам для придбання дров.

- Про перспективний план роботи виконавчого комітету Канівської міської ради на 2024 рік.

- Про нагородження Почесною відзнакою Канівського міського голови «За заслуги перед містом Канів».

- Про затвердження протоколу житлово-побутової комісії виконавчого комітету Канівської міської ради від 22.01.2024 № 2/2024.

- Про затвердження протоколу засідання наглядової ради у сфері розподілу соціального житла та з розв’язання проблемних питань забезпечення прав мешканців гуртожитків на житло при виконавчому комітеті Канівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора