Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Канівській громаді зросла захворюваність на грип та ГРВІ

Дата: 02.02.2024 09:56
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Стан епідемічної ситуації у Канівській громаді обговорювали у п’ятницю, 2 лютого ц. р., під час традиційної апаратної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств міста.

Директор Канівського Центру ПМСД Наталія Горьова повідомила про збільшення кількості випадків захворювання на грип та ГРВІ.


- У порівнянні з минулим тижнем зросла кількість випадків захворювань. Захворіло 178 людей, серед яких 3 на COVID-19, - поінформувала медик.


За словами головного лікаря Канівської багатопрофільної лікарні Віри Шапошник, серед пацієнтів лікарні станом натепер найбільше дітей.


- Дитяче відділення переповнене. Фіксуємо спалах дитячої вірусної інфекції, яка супроводжується гіпотермічним синдромом, - прокоментувала Віра Шапошник.


Своєю чергою головний спеціаліст міського відділу освіта Анна Канівець, наголосила, що школи Канева та населених пунктів громади працюють у звичному режимі.


- Ті класи, де спостерігається значна кількість хворих, переводимо на дистанційну форму навчання, - повідомила Анна Канівець.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора