Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»: у Каневі відбувся II етап змагань з волейболу серед юнаків

Дата: 22.02.2024 09:44
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

В Канівській міській територіальній громаді області триває другий етап загальнонаціональних змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». В рамках цього проєкту, що реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського,  21 лютого ц.р. у спортивному залі ЗОШ №4 відбулися змагання з волейболу серед юнаків. До заходу долучилися вихованці трьох освітніх закладів з ЗОШ №4, СпШ №6 та Канівської санаторної школи.

На відкриття змагань завітали в.о. начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко та головний спеціаліст відділу освіти Наталія Внукова.

 

  • Триває другий етап змагання, викладайтеся на максимум, показуйте неймовірний дух боротьби та відданість грі. Бажаю кожній команді успіху! Разом до Перемоги! – звернувся до команд Олександр Семенченко.

Традиційно перед грою команда черлідерок з ЗОШ №4 підтримала спортсменів своїм запальним танцем, аби підняти командний дух.

Гра хлопців була захоплюючою, вони зуміли показати свою майстерність та жагу до перемоги. Судівський супровід змагань забезпечив тренер Андрій Бурхацький.

 У запеклій грі місця розподілилися наступним чином:

I місце – «Сніжний барс» (ЗОШ №4);

II місце – «Королівська кобра» (Канівська санаторна школа);

III місце – «Саламандра» (СпШ №6).

Очевидно, що злагоджена командна робота, кмітливість і спритність кожного учасника – це запорука успіху.

Організатори змагання висловлюють подяку адміністрації школи ЗОШ №4 за підтримку та наданий для проведення змагань спортивний зал. Бажаємо всім спортсменам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора