Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт «СпільноФонд»: як партнерство громади, бізнесу та місцевої влади у Каневі допомагає реалізації ініціативи ЗДО «Теремок»

Дата: 23.02.2024 11:12
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Проєкт партнерства «СпільноФонд» став можливим завдяки синергії Фонд громади «Подільська громада», Фонд «МХП-Громаді» за підтримки Isar Ednannia у межах програми ініціатива секторальної підтримки громадського суспільства.

Завдяки цій ініціативі влада, бізнес, громада  згуртувалися і об’єдналися для реалізації проекту «Творчий простір для дітей» в Канівському закладі дошкільної освіти №6 «Теремок» з метою покращення психолого-емоційного стану дітей через створення простору з функціональними зонами релаксу та терапії.

Наразі ініціатори проєкту завершили основні етапи фандрейзингової кампанії, провівши чимало цікавих заходів для батьківських колективів, бізнесу, медіа та громадськості. Вони, зокрема, показали, чим займаються діти різних вікових груп і залучили ресурси для реалізації проєкту. Останнім етапом участі у проєкті «СпільноФонд» стала зустріч із представниками влади: міським головою Ігорем Ренькасом, секретарем міськради Оксаною П'ятковою та начальником міського відділу освіти Надією Голдою.

У ході розмови ініціаторки проєкту Тамара Харченко та Марина Сидоренко поділилися здобутим досвідом, розповівши про інформаційні зустрічі, навчання, менторську підтримку, обмін досвідом, залучення співфінансування для учасників у межах проєкту та заручилися підтримкою міської влади.

- Участь у такому корисному проєкті дійсно заслуговує повагу. Хочу звернути увагу, що ви й  раніше були активними та не сиділи місці. Тому ми з свого боку будемо усіляко сприяти реалізації проекту і підтримувати вас, - зазначив міський голова Ігор Ренькас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора