Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лютий довжиною в два роки: сьогодні в Україні друга річниця початку повномасштабного вторгнення

Дата: 24.02.2024 07:30
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

24 лютого виповнюється два роки  від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Агресія ворога принесла нам багато сліз, горя і страждань. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст і критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак націлені на цивільні об’єкти та мирне населення.

Попри це, у спротиві російським окупантам український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Усі разом ми повертаємо Україні Україну. Усі разом ми захищаємо й наше майбутнє, і нашу гідність, і нашу свободу, і нашу історію. Водночас

ми розуміємо, що героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання українського народу та свободу країни. Зараз українці проливають кров, захищаючи майбутнє усієї Європи.

На жаль, попереду ще багато боротьби, але ми віримо, що війна завершиться перемогою України. Якби не було важко, ми боремось, відстоюємо і відвойовуємо.

 

Шана і подяка кожному, хто зараз б’ється за Україну на фронті!

Пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє!

З вірою у Перемогу!

Слава Україні!

Героям Слава!

Канівський міський голова                                                           Ігор РЕНЬКАС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора