Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі відбувся чемпіонат області з волейболу серед дівчат

Дата: 26.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

У суботу, 25 лютого ц.р., у спортивних залах ЗОШ №1 ім. Т. Шевченка, №3 та №4 відбувся чемпіонат Черкаської області з волейболу серед дівчат 2009 р.н. Змагання були проведені відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з ДВК «Вікторія» відповідно до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань області на 2024 рік.

Участь у змаганнях взяли 9 команд: ВК «Avion» Паланська громада (Уманський район), ДЮСШ (Жажків), ДЮСШ (Кам’янка), СК «Ранет» (Мліїв), ДЮСШ (Гельмязів), ДЮСШ (Лисянка), ДЮСШ (Тальне) та команди з Канева  ДВК «Вікторія» та ДЮСШ.

Змагання обслуговували судді: ЗОШ №1 ім. Т. Шевченка –  Георгій Кривіцький Юлія Лихошерста та Іван Хоменко, ЗОШ №3 – Володимир Варавка та Микола Кузин, ЗОШ №4 –  Юлія Стоянова, Олег Підгорний на чолі з головним суддею Олексієм Кузнєцовим.

Під час ігор юні волейболісти продемонстрували хорошу фізичну підготовку та якісну гру. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої. До кінця чемпіонату зберігалася інтрига, особливо напружено проходили фінальні матчі.

До фіналу вийшли: ВК «Avion» (Уманський район),  ДЮСШ (Канів) та ДВК «Вікторія (Канів).

Фінальні ігри дівчат були напруженими:     

ДВК «Вікторія» –  ДЮСШ Канів – 2:0;

ВК «Аvion» – ДЮСШ Канів – 2:0;

ДВК «Вікторія» –  ВК «Avion» – 1:2.

В результаті команди посіли відповідні місця:

І місце –  ВК «Avion» (Уманський район);

ІІ місце – ДВК «Вікторія» (Канів);

ІІІ місце – ДЮСШ (Канів).

До слова, ВК «Аvion» і ДЮСШ «Канів» –  учасники Чемпіонату України 2023-2024р.

Організатори змагання вдячні адміністраціям шкіл за наданні спортивні зали та за сприяння у проведенні заходу. Вітаємо переможців змагань та бажаємо всім юним волейболістам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора