Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо змагатися у рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

Дата: 29.02.2024 09:03
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Кожного тижня спортивний проект допомагає залучати молодь до спорту та бути командою. Здоров’я і спорт – це дві важливі складові, які йдуть пліч – о – пліч з навчанням та вихованням учнів наших шкіл.

Тож, у вівторок, 27 лютого ц.р., в спортивному залі спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов №6 продовжується  II етап проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» з футзалу серед юнаків. Шість команд змагались за право представити свою громаду в наступному етапі змагань: ЗОШ №1 ім. Т.Шевченка, гімназія ім. І. Франка, ЗОШ №3, ЗОШ №4, СпШ №6 та Канівська санаторна школа.

Спортивне дійство, своїм виступом, відкрила команда з черліденгу ЗОШ №1 ім. Т. Шевченка аби підтримати своїм танцем та підняти командний дух спортсменів. Також для юних спортсменів був сюрприз у вигляді казкового зайця та фотозона, де команди фотографувалися поки чекали свою гру.

На змагання завітали в.о. начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко, головний спеціаліст міського відділу освіти Наталія Внукова, директор СпШ №6 Валентина Мартинович та голова профспілки працівників освіти Іван Попенко.

Юні футболісти показали свою вправність на футбольному полі. Запальна гра перехоплювала подих, вболівальники підтримували кожну з команд. Чітко управляли ходом змагання головний суддя Олександр Семенченко та судді Станіслав Циба і Андрій Бурхацький.

За результатами проведення спортивних змагань місця розподілилися наступним чином:

I місце – ЗОШ №1 ім. Т. Шевченка;

II місце – ЗОШ №4;

III місце – ЗОШ №3.

Організатори змагання дякують адміністрації школи СпШ №6 за підтримку та наданий для проведення змагань спортивний зал.

Під час заходу учасники відчули шалену підтримку та атмосферу згуртованості. Тож недарма змагання «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» проводяться під гаслом «Разом переможемо!»

Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам подальших успіхів!  

Для оприлюднення на сайті міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора