Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До виконавчого комітету протягом 2023 року надійшло 450 звернень від громадян

Дата: 04.03.2024 08:58
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету Канівської міської ради у середу 21 лютого ц.р., було ухвалене рішення «Про підсумки роботи  із зверненнями громадян  у виконавчому комітеті Канівської міської ради за  2023  рік».

 

Протягом  2023 року  на розгляд виконавчого комітету надійшло  450 звернень від громадян, з них –  448 письмових. З обласної державної адміністрації надійшло 58 звернень від громадян міста, які звернулися до обласної державної адміністрації, органів влади вищого рівня. На Урядову «гарячу лінію» надійшло 67 звернень.

 

Протягом  звітного періоду  надійшло  52 колективних звернень. В основному, ставилися  питання  життєзабезпечення міста, а саме: про ремонт доріг та освітлення вулиць, про ремонт підвалів  та під’їздів  будинків, про зрізання дерев, ремонт водогону, створення ОСББ.

 

В цілому таких звернень було:

  • 120 – з питань роботи підприємств житлово-комунального господарства;
  • 71–  з питань соціального захисту населення;
  • 55 – з питань  поліпшення житлових умов;
  • 11 – з питань проблеми роботи транспорту.

Загалом, протягом 2023 року  126 звернень  було вирішено позитивно, підготовлено рішення виконавчого комітету по розглянуто 15 заяв (в основному, з питань про виділення кімнати в соціальному гуртожитку, про надання дублікату свідоцтва та ін.), видано 14 розпоряджень міського голови по створенню тимчасових комісій, надано роз’яснень по 199 зверненнях. Не виконаними залишилися 21 звернення, які ще перебувають на контролі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора