Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»: у Каневі вперше відбулися змагання з черліденгу

Дата: 05.03.2024 15:56
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Канів активно долучається до спортивного проєкту, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Така велика кількість учасників свідчить про ініціативність, спортивність та завзятість нашої молоді. Не зважаючи на війну та російську агресію діти гуртуються, об’єднуються – завдяки Збройним Силам України! Під спільним гаслом – «Разом Переможемо!»

Цього разу команди дівчат з черліденгу продемонстрували запальні спортивні танці та жагу до перемоги. Так, у спортивному залі школи з поглибленим вивченням іноземних мов №6 в спортивному залі відбулися змагання з черліденгу. До участі долучилися 6 команди з: ЗОШ №1 ім. Т.Г.Шевченка, гімназія ім. І.Франка, ЗОШ №3, ЗОШ №4, СпШ №6 та Яблунівського НВК.

Відкриваючи змагання, присутніх привітала та побажала перемоги начальник відділу освіти Надія Голда. До команд також  звернулася директор СпШ №6 Валентина Мартинович, яка побажала усім успіху та перемоги.

На змаганнях були присутні числення гості: в.о начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко, головний спеціаліст міського відділу освіти Наталія Внукова, головний суддя – Наталія Іванова (тренер «Івазар») та судді: Вікторія Кобзаренко і Анна Потужня (тренери «Івазар») та Оксана Шевченко (тренер СК «Тайфун»).

Зауважимо, змагання з  цього виду спорту проводяться в Каневі вперше. Тож командам за короткий проміжок  часу вдалося підготуватися до яскравих виступів та продемонструвати свої вміння та навики. Гарні постановки, цікаві виступи, видовищні гімнастичні піраміди, танцювальні перебудови, яскраві костюми все це демонстрували команди дивуючи та вражаючи глядачів. Усі присутні дружньо аплодували та підтримували учасниць змагань.

За підсумками змагань місця розподілилися наступним чином:

I місце – ЗОШ №3;

II місце – ЗОШ №4;

III місце – Яблунівський НВК.

Організатори змаганнь дякують адміністрації школи СпШ №6 за підтримку та наданий для проведення змагань спортивний зал.

Довідково: Черліденг – це вид спорту, який  поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастику, акробатику), а також командну підтримку та позитивні емоції. Основна мета черліденгу – це підтримка спортивних команд і створення позитивного настрою серед глядачів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора