Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення ПРОЕКТУ регуляторного акту: «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, №2, № 4, № 5 в м. Канів».

Дата: 11.03.2024 14:21
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Проект регуляторного акту передбачає встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті. Для розгляду та прийняття відповідного регуляторного акту просимо споживачів послуги взяти активну участь у процесі обговорення проекту рішення виконкому «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, №2, № 4, № 5 в м. Канів»

 

Відповідно до Наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», Наказу Міністерства Інфраструктури України від 08.01.2013 №4 «Про внесення змін до методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», ТОВ "М+М" звернулося до виконавчого комітету з пропозицією встановлення тарифу на проїзд одного пасажира за одну поїздку з 10 грн. 00 коп. на 13 грн. 00 коп., та надало розрахунок тарифу на 2024 рік на перевезення пасажирів в автобусах загального користування в м. Канів на маршрутах № 1, № 2, № 4, № 5 які обслуговує ТОВ "М+М" у зв'язку зі зміною умов виробничої діяльності та реалізації послуг, що не залежать від господарської діяльності Перевізника, в тому числі зміни вартості палива більш ніж на 10 %.

Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено в мережі «Інтернет» (сайт http://kaniv-rada.gov.ua). Зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою м. Канів, вул. О. Кошового, 3, кабінет №4 (виконавчий комітет Канівської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора