Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОЕКТ регуляторного акту «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, №2, № 4, № 5 в м. Канів»

Дата: 11.03.2024 14:22
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Від                      №

 

Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, №2, № 4, № 5 в м. Канів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» частини 1 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 7, 10 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», Наказу Міністерства транспорту та зв’язку від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження методики розрахунків тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту», Наказу Міністерства Інфраструктури України від 08.01.2013 №4 «Про внесення змін до методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», на підставі заяви ТОВ «М+М» від 04.03.2024 №428 та розрахунку, поданого ТОВ «М+М», протоколу комісії по вивченню питань організації пасажирських перевезень в Канівській МТГ від 08.03.2024 №2, з метою встановлення тарифу, рівень якого відповідає економічно обґрунтованим витратам виконавчий комітет Канівської міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити тариф на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів, та ввести з ___.04.2024 вартість проїзду в розмірі 13 грн. 00 коп. з одного пасажира за одну поїздку.
  2. Фінансовому управлінню (Карпушенко Г.Г.) передбачити додаткові кошти для фінансування управління соціального захисту населення в частині компенсації перевезення пільгових категорій населення.
  3. Управління соціального захисту населення (Пилипенко А.Г.) внести зміни до договорів на перевезення пільгових категорій населення.
  4. ТОВ «М+М» (Маланчев Є.С.) розмістити копію даного рішення в кожній одиниці рухомого складу для ознайомлення пасажирів.
  5. З __.04.2024  рішення виконавчого комітету від 24.06.2022 №170 «Про затвердження тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5  під час дії воєнного стану в м. Канів» визнати таким, що втратило чинність.
  6. Головному спеціалісту відділу інформації та зв’язків з громадськістю  виконавчого комітету Канівської міської ради (Пудовка А.С.)  інформувати громадськість про зміну тарифу на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів в засобах масової інформації та на офіційному сайті Канівської міської ради.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Галину МОСКАЛЕНКО

 

 

Міський голова                                                                    Ігор РЕНЬКАС

 

Керуючий справами                                                            Володимир СВЯТЕЛИК

 

ПОГОДЖЕНО :

 

Заступник міського голови                                                 Галина МОСКАЛЕНКО

 

Начальник УСЗН                                                                  Анатолій ПИЛИПЕНКО

 

Начальник фінансового управління                                    Галина КАРПУШЕНКО

 

В.о. начальника відділу з питань житлово -
комунального господарства, інфраструктури

та енергоефективності                                                      Дмитро БАЛАН

 

Начальник юридичного відділу                                          Наталія ЛІСОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора