ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Предмет закупівлі: «ДК 021:2015 - 55320000-9 Послуги з організації харчування (Послуги з забезпечення безоплатним гарячим харчуванням членів добровольчого формування територіальної оборони Канівської громади, роти охорони), UA-2024-03-13-008519-a
Очікувана вартість закупівлі: 573 705,00 грн з ПДВ
Обґрунтування доцільності закупівлі:
Технічна специфікація (Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі)
Виконавець зобов’язаний надати Замовнику Послуги, відповідно до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Норми харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року №426 «Про норми харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших військових формувань та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового та начальницького складу підрозділів Державної фіскальної служби, осіб рядового, начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту» (зі змінами).
Виконавець зобов’язується дотримуватися вимог чинного законодавства України щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, зберігаються продукти харчування (продовольча сировина), а також вимог чинного законодавства України про проходження працівниками санітарного огляду. Виконавець зобов’язується проводити закупівлю продуктів харчування та продовольчої сировини, які будуть використовуватися для приготування їжі, що відповідають вимогам чинного законодавства України щодо їх безпеки і якості (ГОСТ, ДСТУ, ТУ тощо) та мають документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація 2 виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи тощо), надати в складі своєї пропозиції. Виконавець зобов’язується при обробленні сировини, виготовленні страв та виробів дотримуватись усіх технологічних процесів та санітарних норм згідно з нормативнотехнологічною документацією. Учасник зобов’язаний щоденно забезпечувати Замовника гарячим харчуванням. Довідку в довільній формі на санітарну обробку автотранспортного засобу для транспортування готових страв. Договір та акти наданих послуг на санітарну обробку транспортних засобів, зазначених в Довідці про наявність транспортних засобів. Документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника/сертифікат якості товару/висновок санітарно-епідеміологічної експертизи тощо) Доставка та розвантаження готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця. Замовник не приймає до розгляду тендерної пропозиції, ціна якої є вищою, ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів.