Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 березня – День українського добровольця. Вітаємо!

Дата: 14.03.2024 08:46
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Сьогодні особливий день – День українського добровольця! Це свято Героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист.

Вчителі, лікарі, підприємці, юристи, працівники підприємств, студенти – всі вони різні, але їх об'єднало одне – бажання боронити рідну землю. Воїни на передовій, медики, волонтери, бійці інформаційного фронту – усі вони, без підготовки, але маючи хоробрі серця, уже 10 років захищають незалежність України.  Ви справжні Герої, які першими стали на захист країни, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у тероборону, добровольчі батальйони та інші військові підрозділи, щоб зупинити агресора.

Невідомо, як би склалася подальша доля України, якби найвірніші сини та доньки українського народу своєчасно не стали на її захист, ризикуючи власним життям. На жаль, ворог продовжує війну, але з такими людьми, як українці – наповненими силою, мужністю та жагою до свободи ми отримаємо бажане. Адже свобода і незалежність – це те, що ніколи не вирвати з нашого серця, і ми переконуємось в цьому не одне століття.

Дякуємо справжнім патріотам, які продемонстрували, як сильно можна любити свою країну! Україна житиме завдяки таким, як ви – мужнім, сильним та відважним. Честь і шана усім, хто тримає стрій! Вічна пам'ять  героям-добровольцям, які віддали своє життя за Україну.

Слава Україні!

Героям Слава!

Канівський міський голова                                                      Ігор РЕНЬКАС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора