Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Вітаємо!

Дата: 17.03.2024 07:01
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України щорічно відзначається у третю неділю березня.

Щодня своєю клопіткою працею працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення забезпечують функціонування інфраструктури громади. Саме на ваших плечах лежить відповідальність за забезпечення добробуту громади: чисті вулиці, двори та під’їзди, стабільна робота міських мереж водо- та теплопостачання, підтримання благоустрою та розвиток житлового фонду, належний стан пішохідних зон. Незважаючи на погодні умови, ви першими прибуваєте на ліквідацію поломок чи аварійних ситуацій.

Своєю повсякденною працею ви робите особливий внесок у життєдіяльність нашої громади і саме від вашої роботи залежить комфортне проживання мешканців громади, функціонування установ та підприємств міста, зокрема дитячих садків, шкіл та лікарень.

Від імені усієї громади дякую вам за відповідальну, професійну та самовіддану щоденну працю, завдяки якій наше місто та населені пункти громади стають кращими. Ми завжди пам’ятаємо, що галузь житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення розвивається завдяки вашим зусиллям. Тож побільше вам заслужених теплих слів, професійних успіхів, оптимізму, вдячних посмішок та поваги!

Канівський міський голова                                                                     Ігор Ренькас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора