Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яким буде бюджет Канівської міської територіальної громади у 2024 році?

Дата: 15.03.2024 12:53
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

В ході позачергового засідання сесії Канівської міської ради, 28 лютого ц.р., депутати ухвалили рішення «Про бюджет Канівської міської територіальної громади на 2024 рік». За відповідне рішення проголосували депутати міської ради. На продовженні засідання сесії, 13 березня ц.р., вони внесли зміни до вже ухваленого бюджету у частині уточнення нерозподілених коштів у сумі 54 млн грн для військових частин.

Зауважимо, проєкт бюджету  Канівської міської  територіальної  громади на 2024 рік вдруге розроблявся в умовах воєнного стану, що обумовлює  зміну пріоритетів видатків та спрямування  фінансових ресурсів на першочергові напрямки. Як основний фінансовий документ, він  має на меті створення пріоритетних умов для підтримки Сил оборони України, а також для сталого функціонування громади, забезпечення розвитку її освітньої, медичної, транспортної, житлово-комунальної інфраструктури та соціально-культурної сфери, соціального захисту мешканців, внутрішньо переміщених осіб, інших категорій громадян та продовження реалізації інвестиційних проектів, враховуючи виклики, зумовлені  війною.

З урахуванням зазначеного та відповідно до ухваленого рішення «Про бюджет Канівської міської територіальної громади на 2024 рік», обсяг доходів  бюджету громади  на 2024 рік становить 348 242,636 тис. грн, у тому числі доходи загального фонду бюджету – 342 679,058 тис. грн, та доходи спеціального фонду бюджету – 5 563,578 тис. грн.

З пояснюючою запискою до проєкту рішення Канівської міської ради «Про бюджет Канівської міської територіальної громади на 2024 рік» можна ознайомитись за посиланням. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора