Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі відбулися зональні змагання III етапу проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» з волейболу серед дівчат та юнаків

Дата: 19.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Спортивні змагання в черговий раз доводять, що спорт – це здоров’я, краса та успіх. Це можливість вдосконалити фізичну підготовку, проявити лідерство, знайти нових друзів. Так, у суботу, 16 березня ц.р., у спортивних залах школи з поглибленим вивченням іноземних мов №6 та ЗОШ №4 7 команд виборювали путівки до фіналу.

Привітати учасників та розпочати змагання завітали в.о. начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко, головний спеціаліст міського відділу освіти Наталія Внукова, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської  ради Тетяна П’ясецька  директор ЗОШ №4 Ірина Верба та директор ЗОШ №1 ім. Т.Г.Шевченка Оксана Савченко.

Офіційні змагання з волейболу серед дівчат відбулися у спортивному залі ЗОШ№4 між командами: ЗОШ №1 ім. Т.Г.Шевченка, КЗ «Степанецького ліцею», Русько-полянського закладу освіти №2. Чітко та справедливо оцінював змагання головний суддя Олексій Кузнєцов та суддя Олександр Семенченко.

У підсумку цікавої, енергійної та запеклої гри були отримані такі результати:

I місце –  ЗОШ №1 ім. Т.Г Шевченка;

II місце – Русько-полянський заклад освіти №2;

III місце – КЗ «Степанецький ліцей».

Змагання з волейболу між юнаками проводилися в спортивному залі СпШ №6. Натхненно, сильно та потужно виступила кожна із команд. Обслуговували змагання головний суддя Георгій Кривіцький та судді: Євген Баранов, Юлія Стоянова та Зоя Павлова.

Місця розподілились наступним чином:

I місцеРусько-полянський заклад освіти №2;

II місце – ЗОШ №4;

III місце – КЗ «Ліплявський ліцей»;

IV місце –КЗ «Таганчанський ліцей».

Організатори висловлюють подяку адміністрації школи СпШ №6 та ЗОШ №4 за підтримку та наданий для проведення змагань спортивний зал, спортивним командам та тренерам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора