Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Весна – пора прибирання і благоустрою!

Дата: 22.03.2024 12:06
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У ході традиційної апаратної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств міста, у п’ятницю, 22 березня ц.р., Канівський міський голова Ігор Ренькас нагадав, що традиційно весняної пори починаються активні роботи з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану прибудинкових територій та території підприємств, установ і організацій різних форм власності. В цей час у всіх спільна мета – зробити наші населені пункти чистішими і комфортнішими для місцевих жителів і гостей.    

  

  • З настанням весни та теплої пори усім необхідно провести прибирання та впорядкування території міста. Дані роботи проводяться комунальними службами на закріплених територіях. До робіт в наведенні порядку на власних, закріплених та прилеглих територіях просимо активно долучитися працівників підприємств, установ та організацій міста, —  наголосив Ігор Ренькас. 

 

Також до  прибирання закликаємо мешканців приватного сектору — адже власний двір та прилегла до нього територія є обличчям хазяїна.   

 

Слідкувати за прилеглою територією потрібно і власникам кіосків, торгівельних павільйонів, магазинів та інших підприємств торгівлі.

 

Нагадуємо також і про небезпеку спалювання рослинних відходів, які утворюються під час прибирання і в комунальному, і в приватному секторі.

 

Тож закликаємо усіх жителів міста підтримувати чистоту не лише у себе вдома, але й поза ним. Притримуйтесь загальних правил поведінки в загальних місцях, не смітіть та навчайте цьому своїх дітей. І пам’ятайте приказку: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

 

Це наше місто, ми тут живемо! Давайте приберемо його разом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора