Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Де б не зайшло сонце, завжди є надія, що буде й світанок: у Каневі на благодійній фотовиставці зібрали 17000 грн на ЗСУ

Дата: 25.03.2024 08:16
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Природа ніколи не втрачає можливості заспокоїти нас унікальними подіями. Проміром, захід сонця кожного вечора по-різному відображає на небі свої кольори та відтінки і породжує у нас власні глибокі емоції з незмінною простотою. А світанок та схід сонця наповнює надією на майбутній, ще не прожитий день…

 

Звісно, що кожен з нас дивиться на світ по різному і ми можемо сфотографувати природу незліченну кількість разів, але зображення ніколи не буде однаковим. Цього разу, у Каневі 23 березня ц.р., в приміщенні КП «Авто-ріка» відбулася благодійна фотовиставка «Люблю життя за схід і захід сонця» фотографа Олексія Наконечного, який зробив ряд світлин заходу та сходу сонця у нашому місті. На фото теплі кольори сонця зливаються з синевою неба, а дерева та сільське поле доповнюють краєвид. У природі відбувається схід і захід сонця щодня, а ми в свою чергу можемо його помічати або ж ні.

На заході всі бажаючі могли ознайомитися з творчістю талановитого фотографа та задонатити на благодійну справу, придбавши фото картини свого земляка. Було представлено 55 світлин. Усі світлини продано навіть є до замовлення фото картин у Олексія Наконечного.

Під час благодійної фотовиставки вдалося зібрати 17000 грн. для канівського захисника Миколи Шунька із третього прикордонного загону «Помста» на пристрій нічного бачення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора