Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення ПРОЕКТУ регуляторного акту: «Про погодження встановлення тарифу 1 грн. 50 коп. за кілометр з одного пасажира в автобусах ТОВ «М+М» на приміських автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна», «АС

Дата: 28.03.2024 12:28
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Проект регуляторного акту передбачає погодження встановлення  тарифу 1 грн. 50 коп. за кілометр з одного пасажира в автобусах ТОВ «М+М» на послуги з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна»,  «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука»  .

Для розгляду та прийняття відповідного регуляторного акту просимо споживачів послуги взяти активну участь у процесі обговорення вказаного проекту рішення виконкому «Про погодження встановлення тарифу 1 грн. 50 коп. за кілометр з одного пасажира в автобусах ТОВ «М+М» на приміських автобусних маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна»,  «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука» по території Канівської міської територіальної громади під час дії воєнного стану в зв’язку з підвищенням цін на пальне» .

Відповідно до Наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», Наказу Міністерства Інфраструктури України від 08.01.2013 №4 «Про внесення змін до методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», ТОВ "М+М" звернулося до виконавчого комітету з пропозицією погодити встановлення тарифу 1 грн. 50 коп. за кілометр з одного пасажира в автобусах ТОВ «М+М», та надало розрахунок тарифу на 2024 рік на перевезення пасажирів в автобусах загального користування в Канівській міській територіальній громаді на маршрутах загального користування «АС Канів – с. Хмільна»,  «АС Канів – с. Михайлівка», «АС Канів – с. Лука»    у зв'язку зі зміною вартості палива більш ніж на 10 %.

Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено в мережі «Інтернет» (сайт http://kaniv-rada.gov.ua). Зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою м. Канів, вул. Захисників України, 3, кабінет №4 (виконавчий комітет Канівської міської ради)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора