Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Канівський міський голова вітає з прийдешнім святом Великодня вірян західного обряду

Дата: 28.03.2024 16:12
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Канівський міський голова Ігор Ренькас привітав вірян західного обряду та громади міст-побратимів із прийдешнім святом Великодня, яке вони цьогоріч відзначають 31 березня.

Великдень приходить разом з квітучою і теплою весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. Цей день спонукає до добрих справ і вчинків, пробуджує прагнення жити по совісті, наповнює наші душі радістю, надією на оновлення і зміни на краще.

У день світлого Христового Воскресіння бажаю всім християнам усього світу та громадам міст-побратимів Фірзена (Німеччина), Члухова і Хелмно (Польща), Сономи (США), Ламберсара (Франція), Виру (Естонія) щастя, любові та непохитної віри в нашу Перемогу. Нехай бажання та молитви кожного серця будуть почуті небом, аби на нашій землі запанував мир. Висловлюю щиру подяку за співпрацю та вашу постійну підтримку Канівської громади у ці непрості для нас часи. Благими справами і спільними зусиллями ми здатні подолати все. Нехай Господь береже Вас та Ваших рідних. Віримо, що одвічні християнські цінності об’єднають нас у прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє. 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора