Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання "Пліч-о-пліч": Команда дівчат з Канівської школи №1 – Чемпіони Черкаського району з волейболу

Дата: 03.04.2024 12:02
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Спорт є символом єдності та сили нашого духу. В рамках III районного етапу проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», 2 квітня ц.р., відбулися змагання з волейболу між дівчатами та юнаками.  Канівську міську територіальну громаду представляла команда дівчат ЗОШ №1 ім. Т.Г. Шевченка.

Під час спортивного протистояння дівчата продемонстрували сильний, вольовий характер та відточену техніку гри у волейбол, зайнявши І місце у важкій боротьбі.

Це був день, наповнений емоціями, спортивними досягненнями та гордістю. Дівчатка  довели, що постійні тренування, взаєморозуміння та велика воля до перемоги можуть привести до неймовірних результатів. Завдяки точним ударам, впевненості, винахідливим стратегіям від вчителя-наставника Андрія Бурхацького, команда дівчат ЗОШ №1 виявилася найсильнішою.

По завершенню гри переможці змагань були нагороджені грамотами, кубками та медалями. Зауважимо, команда дівчат ЗОШ №1 буде представляти Канівську МТГ у фіналі обласних змаганнях в рамках проєкту  «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» під спільним гаслом «Разом Переможемо!».

Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог! Дякуємо тренерам за щоденну кропітку працю та професійність!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора