Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради Черкаської області на 2021 рік

Дата: 03.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 40

Від  22.04.2021 № 5 – 17  

 

Про внесення змін до структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради Черкаської області на 2021 рік

 

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26, пункту 6 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу законів про працю України, статей 14, 15, 16 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  на підставі доповідної начальника управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради від 01.04.2021 №88 та з метою упорядкування структури штатів виконавчих органів Канівської міської ради, Канівська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Пояснюючу записку щодо проведення змін в структурі і загальній чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради на 2021 рік взяти до відома, згідно з додатком 1.

2. Внести зміни до структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради Черкаської області на 2021 рік та вивести із складу відділу капітального будівництва  управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради 1  штатну одиницю – спеціаліст І категорії.

3. Внести зміни до структури і загальної чисельності штатів виконавчих органів Канівської міської ради Черкаської області на 2021 рік та ввести до складу відділу капітального будівництва  управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Канівської міської ради 1  штатну одиницю – головний спеціаліст.

4. Затвердити структуру і загальну чисельність штатів виконавчих органів Канівської міської ради Черкаської області на 2021 рік в новій редакції, згідно з додатком 2.

5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області (Карпушенко Г. Г.) передбачити внесення змін до фонду заробітної плати виконавчих органів міської ради під час уточнення бюджету міста Канів на 2021 рік.

6. Виконавчому комітету Канівської міської ради Черкаської області привести структуру і загальну чисельність штатів у відповідність до цього рішення.

7. Виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Святелика В. І.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку та бюджету (Коржов В.Л.).

 

 

 

Міський голова                                                                               Ігор РЕНЬКАС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора