Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»: Чемпіонами Черкаського району з черліденгу стала команда дівчат ЗОШ №3

Дата: 08.04.2024 09:08
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

У суботу, 6 квітня ц.р., у селі Геронимівка відбулися змагання з черліденгу в номінації «cheer dance freestyle» в якому взяли участь 11 команд. Канівську міську територіальну громаду представляла команда юних черлідерок ЗОШ №3, які показали справжнє мистецтво танцю з акробатичними елементами в ІІI районному етапі змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» та здобули перемогу, ставши Чемпіонами Черкаського району з черліденгу.

Чудовий настрій, спортивний азарт яскраві костюми, чарівні усмішки та синхронність у рухах завоювали симпатії суддів і вболівальників. На спортивному майданчику панувала позитивна атмосфера. Всі учасники змагань достойно представляли свої команди. Під час змагань гравці демонстрували свою спортивну майстерність, витривалість, спритність, наполегливість та силу єдності.

Бажаємо, щоб ніколи наші спортсмени не втрачали свій запал та енергію, завжди були хоробрими та сміливими, впевнено йшли до своєї мети під спільним гаслом «Разом Переможемо!». Особлива подяка тренеру команди Олені Чаматі за проявлену зацікавленість, активність та неабияку наполегливість

Зауважимо, команда дівчат ЗОШ №3 буде представляти Канівську МТГ у фіналі обласних змаганнях в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора