Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до участі у громадському обговоренні проєкту Договору про співробітництво територіальних громад

Дата: 15.04.2024 14:14
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад», беручи до уваги рішення Канівської міської ради Черкаської області від 28.02.2024 № 16-42 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» Канівською міською радою проводитиметься громадське обговорення проєкту Договору про співробітництво територіальних громад, а саме між Канівською міською територіальною громадою та Степанецькою об’єднаною територіальною громадою в сфері освіти, у формі спільного проекту «Створення належних умов для забезпечення реалізації прав дітей на здобуття освіти» - (далі проєкт договору).

 

У громадському обговоренні можуть взяти участь громадяни Канівської міської територіальної громади, які мають на момент проведення обговорення 18 років та зареєстроване місце проживання на території Канівської територіальної громади.

 

Громадське обговорення проводитиметься 20 квітня 2024 року о 09.00 год. за адресою: вул. Шевченка, буд. 49 (актова зала відділу освіти виконавчого комітету Канівської міської ради)

 

Пропозиції та зауваження до проекту договору приймаються до 19 квітня 2024 року на електронну адресу:kanivkamvo@ukr.net

 

Зацікавлені особи подають пропозиції і зауваження із зазначенням свого прізвища, імені, по-батькові, дати народження та адреси зареєстрованого місця проживання. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

 

Контактна особа, яка уповноважена надавати інформацію з питання, що винесене на громадське обговорення: ШПАК Дарія Олександрівна, юрисконсульт відділу освіти ВК Канівської МР, тел.: 3-30-63. Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті громади.

 

Проєкт договору додається - ЗАВАНТАЖИТИ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора