Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОСББ та ЖБК Канева можуть отримати фінансову підтримку

Дата: 16.04.2024 14:27
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

У межах реалізації рішення Канівської міської ради «Про Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Канів на 2024-2025 роки» члени виконкому 3 квітня ц.р. затвердили Порядок надання фінансової підтримки ОСББ (ЖБК) Канівської міської територіальної громади (МТГ).

Він визначає процедуру надання фінансової підтримки і механізм використання коштів, передбачених в міському бюджеті на співфінансування робіт відповідно до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у місті Канів на 2024-2025 роки. Відповідно до затвердженого документа допомогу в реалізації енергоефективних заходів у житловому будинку може отримати кожне ОСББ (ЖБК) міста, що є юридичною особою. Реєстрація проектних заявок здійснюється до 1 вересня 2025 року. При цьому ОСББ (ЖБК) має зробити фінансовий внесок та забезпечити подальше самостійне виконання проекту.

Виділення коштів з міського бюджету Канівської МТГ на проведення енергоефективних заходів житлового фонду ОСББ (ЖБК) буде проводитись на умовах співфінансування, а саме: бюджет Канівської МТГ та власні, або залучені кошти ОСББ (ЖБК) у розмірі не менше 20% від загальної вартості проекту. Для отримання фінансової підтримки з місцевого бюджету Канівської МТГ, з метою проведення енергоефективних заходів будинку ОСББ (ЖБК) необхідно:

- за власні кошти виготовити проектно-кошторисну документацію та у встановленому порядку провести її експертизу;

- надати до виконавчого комітету Канівської міської ради заявку

- проектно-кошторисну документацію, її експертизу та належним чином завірені копії наступних документів:

  • Статут ОСББ (ЖБК);
  • Свідоцтво про державну реєстрацію ОСББ (ЖБК), а у разі, якщо воно не видавалося, – витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • Рішення загальних зборів ОСББ (ЖБК) про намір участі у Програмі;
  • Документи, що посвідчують особу та повноваження керівника ОСББ (ЖБК) (рішення установчих зборів про утворення органів управління та обрання керівника), або іншого представника (рішення загальних зборів ОСББ (ЖБК), довіреність на представництво інтересів).
  • Розрахунок сум внесків на утримання будинку та прибудинкової території.
  • Довідку ОСББ (ЖБК) про заборгованість по внескам.
  • Рахунок з банку.

З умовами участі у Програмі та формами документів можна ознайомитися за посиланням – ЗАВАНТАЖИТИ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора