Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»: відбулися фінальні змагання III етапу зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат

Дата: 17.04.2024 10:23
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Спортивне орієнтування – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості. Так, 12 квітня ц.р., команда вихованців Канівської санаторної школи, під керівництвом тренера Євгена Баранова змагалася за перемогу. Юні спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки, стратегічне мислення необхідне для швидкого та точного переходу від одного пункту до іншого.

Боротьба за чемпіонський титул була напруженою, школярі намагалися як найхутчіше знайти контрольні пункти на шляху до фінішу. Дистанцію подолати було нелегко: спортсменам доводилося застосовувати всі свої знання та вміння читати карту, орієнтуватися у заданому напрямі та демонструвати добру фізичну підготовку. Тож в результаті Канівська санаторна школа здобула 4 місце серед 12 команд учасників змагань.

Завдяки серйозній підготовці, учениця  Дар’я Чіхрак,  здобула II місце в індивідуальному заліку серед дівчат.

Всі досягнення стали можливими завдяки зусиллям команді працівників Канівського міського центру національно-патріотичного виховання (Канівський міський центр туризму) на чолі з директором Тетяною Дорошенко.

Змагання вдалися на славу, адже цікаво було всім, і учасникам, і вболівальникам, і тренерам та суддям.

Бажаємо спортсменам рухатися тільки вперед! Разом Переможемо!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора