Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати підтримали спрямування 17 млн грн для військових частин та виділення 360 тис грн одноразової допомоги військовим з Канівської громади

Дата: 19.04.2024 12:26
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Рішення «Про надання субвенції з місцевого бюджету Канівської міської територіальної громади військовим частинам Збройних Сил України» та «Про надання одноразової грошової допомоги особам, які мобілізовані або зараховані для проходження служби в ЗСУ за контрактом» одноголосно підтримали депутати Канівської міської ради у ході позачергового засідання сесії, яке відбулося у п’ятницю, 19 квітня ц.р. Попередньо вони були розглянуті та пройшли погодження на постійній міській комісії з питань соціально-економічного розвитку та бюджету.

Фото без опису

Відповідно до ухвалених рішень, депутати затвердили виділення субвенції з місцевого бюджету Канівської міської територіальної громади військовим частинам у сумі 17 млн грн. Також вони підтримали надання одноразової грошової допомоги 18 особам, які з 1 січня 2024 року мобілізовані або зараховані для проходження служби в ЗСУ за контрактом у сумі 20 тис грн. (загальна сума – 360 тис грн.)

Не з усіх питань депутатам вдалося досягнути єдності. Зокрема, не знайшло підтримки рішення «Про затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з управління відходами в 2024 році», що стосувалося КП «ЖЕК».

Зауважимо, сесія була насичена депутатськими запитами та зверненнями. Так, депутат Олександр Корнієнко звернувся із запитом щодо створення «Алеї Слави» у пам'ять про загиблих Героїв. Олександр Коляда у своєму депутатському запиті порушив питання захисту об’єктів енергетичної інфраструктури та проходження опалювального сезону. З трибуни виступив голова постійної міської комісії з питань Регламенту, правопорядку, культури, освіти, охорони здоров’я, молоді, спорту та соціальної політики Сергій Ткаченко, який звернув увагу на планування роботи міської ради. Депутатка Олена Радченко своєю чергою звернулася до комунальних підприємств міста з проханням дотримання техніки безпеки під час виконання аварійних робіт, а Сергій Якименко наголосив на важливості вирішення земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора