Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Обіцяємо, що кожна гривня допомоги буде спрямована точно в ціль»: військовослужбовці дякують Канівській громаді за допомогу

Дата: 19.04.2024 13:57
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Слова подяки від військовослужбовців 241 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ за фінансову допомогу днями надійшли на адресу Канівської міської територіальної громади.

«Придбані дрони Mavic 3 Pro та Mavic 3 Themal  – хочемо подякувати Канівській громаді за надану допомогу. Тепер ці пташки проводять розвідку разом з нашими пілотами взводу РУБпАК 241 обр ТрО ЗСУ на Східному напрямку, зокрема в селі Іванівське, що впритул межує з тимчасово окупованим містом Бахмут. Надійний тил та допомога небайдужих українців – це те, що буде визначати нашу подальшу перемогу. Всього з початку повномасштабного вторгнення Канівською громадою було виділено більше 15 мільйонів гривень для допомоги нашій бригаді. Ми цінуємо таку потужну підтримку Канівської громади і обіцяємо, що кожна гривня допомоги буде спрямована точно в ціль», – йдеться у повідомленні 241 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

 

ФОТО – 241 обр Сил ТрО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора