Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 1 травня зросте вартість проїзду в міських автобусах Канева

Дата: 24.04.2024 15:02
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Вартість проїзду на міських маршрутах загального користування з 1 травня ц.р. зросте з 10 до 13 гривень за проїзд одного пасажира. Відповідне рішення сьогодні, 24 квітня, ухвалили члени виконкому, враховуючи звернення директора ТОВ «М+М» та напрацювання комісії по вивченню питань організації пасажирських перевезень в Канівській МТГ.

- Вартість проїзду підвищується через зростання собівартості перевезень у зв’язку з здорожчанням палива, паливно-мастильних матеріалів, запчастин,зростанням тарифу на енергоносії та збільшенням розміру мінімальної заробітної плати, - пояснив виконувач обов’язків начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергоефективності Дмитро Балан.

Коментуючи відповідне рішення, міський голова Ігор Ренькас висловив незадоволення роботою перевізника та зобов’язав його представити план покращення якості надання послуг з перевезення для населення.

- У соцмережах постійно бачу скарги і нарікання від людей щодо роботи перевізника. Тариф потрібно не лише підвищувати, а щось вкладати і створювати умови для покращення якості самих перевезень. Треба працювати на перспективу, - наголосив міський голова та додав, що на найближчому виконкомі перевізник має представити свій план з покращення якості надання послуг з перевезення для населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора