Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Юні канівці здобули численні перемоги на Міжнародному конкурсі мистецтв «Штурм» (ФОТО)

Дата: 29.04.2024 14:18
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Вихідні видалися цікавими та насиченими, адже впродовж двох днів, 27-28 квітня ц.р., Канівський міський будинок культури приймав учасників конкурсу «Штурм». Для участі у цьому конкурсі до Канева прибули учасники зі всієї України: (Черкас, Сміли, Корсуня-Шевченка, Броварів, Миронівки, Одеси, Польщі та навіть Китаю (КНР).

На жаль, саме зараз в Україні діти є найуразливішою категорією населення. Окрім фізичних і духовних страждань, часто вони не мають можливості розвивати свої творчі здібності. І лише завдяки спільним зусиллям керівників закладів позашкільної освіти, батьків, не зважаючи на гучні сирени  повітряної тривоги, діти займаються музикою, танцями, живописом, співом та акторською майстерністю.

Відкрила Міжнародний конкурс мистецтв «Штурм» секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова.

  • Бажаю усім учасникам успіхів і звичайно перемоги. Сьогодні кожен зможе показати свій талант і отримати незабутні емоції. Впевнена, що наші захисники сьогодні виборюють майбутнє України саме для її дітей, щоб обдарована молодь яскраво сяяла на великій сцені. Дякуємо кожному хто стоїть на захисті нашої країни, наголосила Оксана П’яткова.

Також до вітань через відео зв’язок долучився Генеральний директор Міжнародного дитячого конкурсу «ШУРМ» Валентин Бородій, який побажав конкурсантам яскравих виступів і перемог, а також подякував всім батькам та творчим керівникам.

Відтак, розпочалися конкурсні виступи, які тривали два дні, 27-28 квітня ц.р. Справжнє свято музики, мистецтва й краси вирувало у затишних стінах Канівського міського будинку культури. Учасники демонстрували високу майстерність у вокальному, інструментальному, хореографічному та літературно - мистецькому жанрах. А глядачі тепло зустрічали всіх учасників та підтримували їх бурхливими оплесками.

Юні канівці достойно виступили і показали високі результати, здобувши численні перемоги в різних номінаціях. У результаті переможцями та володарями «Гран-прі» став колектив з Черкащини (с. Старі Бабани).

Вже в неділю, 28 квітня ц.р., відбувся святковий гала-концерт, на який завітали всі колективи, що впродовж двох днів виступали на фестивалі. Для гостей та учасників заходу виступили: співачка, Заслужена артистка – України Руслана Лоцман, українська оперна співачка – Олена Гребенюк, піаніст, викладач, співак, вокальний тренер i саундпродюсер, провідний концертмейстер Національної Музичної Академії України ім. П.І.Чайковського – Олексій Бєглєцов, учасниця «Дитячого Євробачення 2016 року» – Софія Артеменко та наша канівчанка переможниця фестивалю «Штурм», супер фіналістка «Голос країни», «Німеччина шукає зірок» –Майрамік Авоян.

Прикметно, що організатори і учасники заходу потурбувалися і про наших захисників, зібравши – 18 640 грн. під час виступів та благодійного аукціону. Кошти передадуть на потреби канівців, які несуть службу у 95 ОДШБр

Зі словами вдячності від імені міського голови Ігоря Ренькаса та продюсера конкурсу Валентина Бородія вручила листи подяки незалежному журі начальник відділу культури Оксана Труфанова.

Фестиваль подарував позитивні емоції, радість спілкування всім, хто був учасником чи гостем на заході.

Захід вдалося реалізувати під патронатом Міністерства Культури України та інформаційної політики України, за підтримки Канівського міського голови Ігоря Ренькаса, відділу культури Канівської міської ради та Володимира Грошева.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора