Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі презентували конкурс «Час діяти, Канівщино!»

Дата: 01.05.2024 09:22
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

У вівторок, 30 квітня ц.р., у приміщенні ПрАТ «Миронівська птахофабрика» відбулася презентація національного конкурсу «Час діяти, Канівщино!». На зустріч завітали голови громад Канівщини, керівники закладів охорони здоров’я, навчальних закладів, комунальних установ, активісти аби детально почути про умови конкурсу. Також на заході були  присутні Канівський міський голова Ігор Ренькас, секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник міського голови Тетяна Жівотова та начальник управління економічного розвитку Тетяна Наливайко.

Зауважимо, цього року грантове фінансування становить 14 млн грн. Спів-фінансування - 50%. Тобто, якщо громада просить на проєкт 100 тис. грн, то має знайти додатково ще, як мінімум, 50 тис. грн. від місцевої влади, бізнесів, інших грантодавців, через фандрейзинг. Це продемонструє, що цей проєкт справді важливий громаді, якщо його підтримує не лише БФ «МХП – Громаді».

  • Дякую благодійному фонду «МХП-Громаді» за постійну підтримку. Я підтримую кожний проєкт аби він зміг реалізуватися. Реєструйтеся та перемагайте!,- наголосив Ігор Ренькас.

На гранти можуть подаватися представники органів місцевого самоврядування, комунальних установ, підприємств, організацій, освітніх закладів, охорони здоров’я та громадські об’єднання.

При розгляді заявок у Фонді зважатимуть на:

- актуальність проєкту (чому це важливо громаді?);

- реалістичність реалізації ідеї;

- якість бюджету і реалістичність витрат;

- промоцію і сталість..

  • Доки військові тримають фронт, ми тримаємо тил. І робимо все, аби життя дітей, родичів та близьких наших захисників було якіснішим попри всі виклики й тривоги. Військові, які повернуться, мають побачити, що поки вони нас захищали, ми дбали про їхні громади, родини й готові зустрічати їх у комфортних хабах. Діти здобувають якісну освіту, займаються в сучасних спортивних залах та інших локаціях, які з’являються в наших містах і селах,- звернулася до присутніх директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ольга Форостяна. 

Цього року чекають заявок від невеликих громад із 13 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та міста Києва.

Проєктні пропозиції на конкурс «Час діяти, Україно!» приймаються до 12 травня 2024 року на сайті «Час діяти, Україно!». У разі виникнення питань організатори просять писати на пошту: timetoact@mhp.com.ua

Проєкти-переможці презентують 20 червня 2024 року.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номером телефону (з 9:00 по 13:00 годину): +38 067 365 24 03 або на timetoact@mhp.com.ua.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора