Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які роботи виконано КП «Управління ВКГ» впродовж квітня?

Дата: 02.05.2024 12:53
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Впродовж жовтня працівники комунального підприємства «Управління ВКГ» виконали ряд ремонтних робіт, а також чистки, знезараження резервуварів води, хлорування трубопроводів та багато іншого.

Так, силами комунальників:

  • Проведено заміну понижаючого клапану по вул. Гетьмана Дорошенка.
  • Замінено 5 метрів трубопроводу вводу в будинок по вул. Енергетиків 8.
  • Проведено заміну пожежного гідранту на вул. Шевченка.
  • Проведено планові чистки та знезараження резервуарів чистої води по вул. Підстінок, по мікрорайону Костянець; по мікрорайону Монастирок ( від СпШ №6 до Тарасової гори, музею Т. Г. Шевченка). по вул. Сільце, Олекси Гірника (Котова), Цегельня, Надєждіна, Ядловського, Островського, Садовій, по приватному сектору ˗ від Ощадбанку Успенської, Небесної Сотні, Торгової, Кобзаревої, Волонтерська (Боєнка), Іллєнка, Червоного яру, Пролетарської, Корчаки; по приватному сектору ˗ від вул. Іллєнка до вул. Бузницького, вул. Маяковського, Г.Бронепоїзда, Київська, Григорія Сковороди (1 Травня).
  • Проведено хлорування трубопроводів та води від  СпШ №6 (центр міста)до зупинки «Наша Ряба», приватний сектор: від ощадбанку до вул. Ю.Іллєнка, від вул. Ю.Іллєнка до вул. Бузницького, Грушевського (Маяковського) і Г.Бронепоїзда, Київська, Григорія Сковороди (1 Травня), мікрорайон Монастирка, музей Т.Г.Шевченка.
  • Проведено роботи з чистки зовнішньої каналізації та колекторів, а також гідродинамічна чистка засмічень каналізаційних мереж (було здійснено 56 виїздів).

Нагадаємо, у разі виникнення проблемних питань, жителі міста можуть звернутися до диспетчерської служби за тел. : (04736)3-30-26, +38(067)470-86-83.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора