Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання міського голови Ігоря Ренькаса з Великоднем

Дата: 04.05.2024 12:30
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Дорогі жителі та гості Канівської громади! Щиро вітаю вас із прийдешнім Великоднем. Це величне свято наповнює наші серця світлом, радістю і любов’ю до життя. Воно дарує нам віру в перемогу світла над темрявою та надію на торжество істини. Адже сьогодні українці не лише боронять свою незалежність, територіальну цілісність і свободу, а й стоять на сторожі всього цивілізованого світу.

Тому, у ці дні молимось і просимо заступництва у воскреслого Ісуса Христа та небесних сил. Зібравшись у сімейному та родинному колі, згадаймо про захисників, про всіх, хто через війну покинув власні домівки, хворих та поранених, полонених і безвісти зниклих та усіх тих, у кого війна забрала найцінніше — життя.

Нехай Великодні дзвони озвуться у кожному серці вірою, надією і любов’ю. Хай Господь береже наших воїнів, допоможе загоїти біль гірких втрат, відродити із руїн міста і села та додасть сил, впевненості і віри в мирне майбутнє України!

З вірою у Перемогу, бажаю кожному провести це свято у доброму здоров’ї та безпеці. Нехай у ваших домівках та серцях панує святковий настрій, а звістка про Христове Воскресіння несе усім нам мир, радість та любов.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

 

Канівський міський голова                                                                    Ігор Ренькас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора