Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету 01.05.2024

Дата: 07.05.2024 08:33
Кількість переглядів: 87

ПРОТОКОЛ  № 2

 

засідання комісії з питань надання одноразової      грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях на забезпечення спорядженням та технічними засобами

 

м. Канів                                                                                                                                      від 01.05.2024

 

Члени комісії присутні на засіданні:

 

Тетяна ЖІВОТОВА. – заступник міського голови, голова комісії;

Катерина КОЛОМІЄЦЬ.. – начальник-адміністратор відділу прийому громадян управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області, секретар комісії;

Олександр БРЕНЮК . – начальник відділу екології та муніципального контролю;

Галина КАРПУШЕНКО. – начальник фінансового управління;

Володимир СВЯТЕЛИК. – керуючий справами;                                                                                     

Сергій ТКАЧЕНКО – депутат міської ради;

Олександр КРИШУН – старший інструктор відділу РТЦК та СП ;

Юрій ГАМАЛІЙ- представник територіальної громади;

Жанна НІКОЛЕНКО -член виконкому;

Ірина  СІКАН – громадський активіст;

Вячеслав КАНІВЕЦЬ - начальник відділу НС та ЦЗН;

Роман КУЧЕРЕНКО - член виконавчого комітету.

Відсутні члени комісії:

Наталя Лісова;

Тетяна Кекух;

Микола Москалець.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про пропозицію щодо внесення змін  до Порядку надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях на забезпечення спорядженням та технічними засобами.

СЛУХАЛИ: Голову комісії Тетяну Жівотову, яка запропонувала членам комісії звернутись до виконавчого комітету Канівської МР щодо внесення  змін до  Порядку  надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях на забезпечення спорядженням та технічними засобами в п.3, а саме викласти п.3 в такій редакції :

«Право на отримання одноразової грошової допомоги на забезпечення спорядженням та технічними засобами мають особи, які призвані для проходження служби в Збройних Силах України, (в тому числі внутрішньо переміщені особи) та беруть безпосередню участь у бойових діях і на момент подання заяви перебувають на службі, що підтверджується відповідним документом, або один із членів його/її сім’ї (на підставі підтверджуючих документів), які зареєстровані або фактично проживали  в Канівській міській територіальній громаді  до 01.05.2024 року, що підтверджується відповідними документами».

Комісія одноголосно вирішила підтримати пропозицію та звернутись до виконавчого комітету Канівської МР про внесення таких змін до  Порядку  надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях на забезпечення спорядженням та технічними засобами.

Голосували «за» одноголосно.

 СЛУХАЛИ: Депутата міської ради Сергія Сергійовича Ткаченка (член комісії), який запропонував допрацювати пункт 4  Порядку  надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях на забезпечення спорядженням та технічними засобами.

Члени комісії погодились з пропозицією Сергія Ткаченка.

Голова комісії:

Жівотова Т.П.   _________________                           

Секретар:

Коломієць К.В..        ________________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора