Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Спільна економія електроенергії – питання енергетичної безпеки країни», - міський голова Ігор Ренькас звернувся до жителів громади з проханням зменшити споживання електроенергії

Дата: 08.05.2024 16:50
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Попри високий професіоналізм та титанічну працю українських енергетиків, подекуди в екстремальних умовах та під постійними обстрілами, ворог щоденно вдається до терористичних актів проти цивільної та критичної інфраструктури. Так, в ніч на 8 травня російські терористи масовано атакували  об'єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях. На жаль, наслідки цих атак ми можемо відчути вже у найближчий час. І лише від кожного з нас залежить чи вистоїть у ці скрутні часи енергосистема України.

- Звертаюся до кожного жителя Канівської громади! Будь ласка, щоденно раціонально використовуйте електроенергію від 17 до 23 години. Через наслідки останніх терористичних атак, ваш внесок в стабільність електросистем є питанням енергетичної безпеки країни. Все, що необхідно — розумне споживання електроенергії у години пік, - каже Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Також хочемо нагадати про практичні поради для жителів громади. Мінімізуйте використання пральних машин, бойлерів, кондиціонерів, обігрівачів. По можливості обмежте використання електрочайників та електроплит, вимикайте світло в приміщеннях, де ви не перебуваєте, перенесіть ремонтні роботи на світлі години доби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора