Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Каневі привітали двох учасників бойових дій періоду Другої світової війни

Дата: 10.05.2024 10:40
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Цими днями Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни. Ми з сумом згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку ветеранам та учасникам війни.

Вже традиційно, 9 травня ц.р., представники територіального центру соціальних послуг разом з  головою міської ради ветеранів Василем Туліним та помічником народного депутата України Віталія Войцехівського Валентиною Чиж відвідали двох канівських захисників у Другій світовій війні, привітали та вручили подарунки.

«Невпинно летять роки. Залишилось двоє, всього двоє канівчан з учасників бойових дій, живих свідків Другої Світової війни. Тих, хто, як тепер кажуть, був на "нулі". Шевченко Василь Дмитрович, 1927 р.н., воював на різних фронтах. Полторацький Онуфрій Федорович, 1925 р.н., пройшов бойовий шлях від рядового до майора. Низький уклін тим, хто боровся з фашизмом у минулому, та тим, хто бореться з рашизмом нині. Слава Україні!», - зазначає директор терцентру Антоніна Петренко.

Фото без опису

Фото без опису

Зауважимо, подарунки для ветеранів надали: ПРаТ "Миронівська птахофабрика", ТОВ "Український кондитер", Канівська філія ТОВ "Клуб сиру", ТОВ "Ергопак", народний депутат України Віталій Войцехівський. Також їх отримали члени ради ветеранів.

ФОТО - Антоніна Петренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора