Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 ювілейний випускний відсвяткували в Університеті третього віку

Дата: 23.05.2024 14:31
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

Вчитися ніколи не пізно, бо навчання повертає молодість і додає життєвих сил. Це вкотре доводять студенти, а нині вже випускники Університету третього віку територіального центру у Каневі, які знають, що цифра у паспорті і стан душі – абсолютно різні речі.

У вівторок, 20 травня ц.р., настав особливий день для 60-ти студентів цього Університету – випускний, якого вони чекали з особливим хвилюванням та піднесеним настроєм. З вітальним словом до них звернулася секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова, яка побажала випускникам і випускницям життєвої енергії, міцного здоров'я та наснаги на новий навчальний рік. Особливого шарму святу додали привітання від вихованців дитячої театральної студії «Фенікс» та студентів Канівського фахового коледжу культури і мистецтв.

Щасливі та усміхнені випускники «золотого» віку отримали сертифікати про проходження курсу навчання, грамоти, а також подарунки від міського голови і громадської організації «Спілка «Друзі Канева» м. Фірзен (Німеччина) (Freunde von Kanew).

– Ми крокуємо в ногу з часом, тренуємо пам'ять, розвиваємо інтелект, турбуємось про своє психічне та ментальне здоров'я, разом відчуваємо смак життя. Промайне літо, і у вересні зустрінемося знову, – підвела підсумок директор терцентру Антоніна Петренко.

Також вона відзначила працю викладачів волонтерів, серед яких: Ольга Писарєва, Оксана Щербата, Лариса Зелененко, Олена Ладутько, Оксана Кураченко, Олена Васильченко, Вікторія Антропова-Іванова, Василь Тулін, Наталія Паскаль та Іванна Котурбаш.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора