Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 27 травня, виповнюється 56 років українському підприємцю, голові правління агрохолдингу «МХП» Юрію Косюку.

Дата: 27.05.2024 11:15
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

За час своєї діяльності підприємства групи «МХП» та БО «БФ «МХП – Громаді» створили тисячі робочих місць і зробили колосальний вклад в зростання економічного потенціалу країни. Саме вони підтвердили статус соціально активного бізнесу, який реалізує безліч корисних ініціатив на територіях свого впливу та, зокрема, Канівщини. Грантова підтримка і конкурси, в яких брали участь жителі Канівської та сусідніх громад, нині – реальна платформа, яка дає можливість втілити у життя найцікавіші з них.

Також від початку повномасштабного вторгнення підприємства групи «МХП» максимально допомагали усім, хто цього потребував, що вкотре підтвердило – поруч з нами надійний партнер, який підставить плече у скрутну хвилину.

Від імені усієї громади хочу висловити вдячність Юрію Косюку за постійну підтримку, допомогу, вагомий внесок у розвиток соціально-економічного потенціалу Канівської міської територіальної громади та від щирого серця привітати із Днем народженням. Нехай ваш життєвий досвід, професіоналізм і мудрість допомагають досягати нових висот, а нові ідеї та починання приносять лише радість і задоволення. Родинного затишку, безмежного щастя, благополуччя, добра та мирного неба.

 

З повагою,

Канівський міський голова                                                               Ігор РЕНЬКАС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора