Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти – наше майбутнє: у Каневі провели активності з нагоди Дня захисту дітей (ФОТО)

Дата: 31.05.2024 18:00
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Як би не намагався ворог зупинити наше життя - воно триває і наші діти мають право на щасливе дитинство. Тож у п’ятницю, 31 травня ц.р., дитячий майданчик біля культурного центру «Шевченко HUB» перетворився на справжню країну дитячих мрій, де кожен знайшов нове захоплення, веселощі та враження. Такі заходи напередодні Дня захисту дітей для малечі організував міський відділ культури спільно з КП «Агенція розвитку Канівської громади» та ГО «Рідна Черкащина».

Упродовж двох годин дітлахи розважалися на батуті, малювали на асфальті, займалися арттерапією, брали участь у майстер-класі по зупинці кровотечі. Також канівські рятувальники провели показові навчання для дітей з пожежної та мінної безпеки. Цього дня усі робили фото на пам'ять на спеціальній фотозоні, а малеча ласувала безкоштовними смаколиками від спонсорів.

Свято вдалося на славу, а організатори заходу висловлюють подяку структурним підрозділам, комунальним підприємствам міської ради, а також організаціям і волонтерам, що долучилися до проведення заходу, зокрема: управлінню економічного розвитку виконавчого комітету, міському центру соціальних служб, КП «Місто», КП «Шевченківський культурний центр», 10 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС, КНП «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги», відділу поліції № 1 Черкаського районного управління поліції, приватному підприємцю Михайлу Майстренку, ветеранському простору «Патріот» спільно з організацією Triangle Generation Humanitaire (Альона Тимошенко), медику канівської ДФТГ Владиcлаві Петреченко.

Окрема подяка спонсорам: БО БФ «МХП-Громаді» (Олександр Шпиль), ТОВ «Український кондитер», ГО «Рідна Черкащина» та компанії Coca-Cola.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора