Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Директори ще двох комунальних підприємств звітували про роботу у 2023 році

Дата: 06.06.2024 09:38
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

У середу, 29 травня ц.р., у ході засідання виконавчого комітету Канівської міської ради керівники комунальних підприємств «Управління ВКГ» та «ЖЕК» звітували про господарсько-фінансову діяльність за 2023 рік.

Відповідно до звіту директора КП «Управління ВКГ» Олексія Берозового,  у 2023 році підприємство виконало низку робіт серед яких: капітальний ремонт КНС, насосного обладнання, каналізаційного дюкера, водопровідної мережі протяжністю 750 м.п. на низці вулиць міста, заміна колони артсвердловини, облаштування резервної лінії живлення, системи керування технологічними процесами водовідведення тощо.

Фото без опису

Серед проблемних питань, які під час звіту Олексія Березового, порушили члени виконкому – заміна і ремонт пожежних гідрантів у місті, відкриті люки та водопостачання по вул. Щаслива (Пушкіна). Очільник підприємства запевнив, що усі зауваження та пропозиції врахує у подальшій роботі.

Звіт директора КП «ЖЕК» Андрія Шацького також не обійшовся без обговорення проблемних питань. Одне з них – відсутність укладених договорів на послугу з вивезення сміття у частині приватних домоволодінь Канева.

– Лише половина усіх жителів приватних будинків у Каневі уклала договори на вивезення сміття. Наразі законодавчо змусити цих людей укласти договори практично неможливо, – зазначив Андрій Шацьких.

У відповідь члени виконкому запропонували КП «ЖЕК» більш активно проводити роз’яснювальну роботу серед населення та розмістити списки злісних неплатників у відкритому доступі.

Наостанок міський голова Ігор Ренькас нагадав про проблему Канівського міського сміттєзвалища та доручив Андрію Шацьких невідкладно розробити план заходів по благоустрою його території.

– Ситуація із сміттєзвалищем просто жахлива. Маємо невідкладно реагувати прямо зараз. Дограємося, що будемо їздити зі своїм сміттям на Черкаси, – наголосив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора