Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Час діяти, Канівщино!»: 21 проєкт презентували учасники конкурсу з Канівської громади

Дата: 06.06.2024 15:45
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Активні, ініціативні, креативні та наполегливі –це все про учасників захисту проєктів у межах грантового конкурсу Фонд "МХП-Громаді" – «Час діяти, Канівщино!», який відбувся 5 червня ц.р. у Каневі. Зауважимо, локальний конкурс є частиною великого національного проєкту «Час діяти, Україно!» та реалізовується вже кілька років поспіль.

Цьогоріч у межах конкурсу надійшло 36 ініціатив від чотирьох громад Канівщини. Традиційно більшість з них стосуються проєктів в освіті, екології, науці, інфраструктурі. Також представлені напрями реабілітації ветеранів, підтримки комунальних підприємств, розвитку громадських просторів,  підтримки ВПО. Зауважимо, від Канівської міської  територіальної громади представлено 21 проєкт.

- Вдячна благодійному фонду «МХП-Громаді», соціально відповідальному бізнесу компанії МХП за проєкти, які дають можливість розвивати громади. Наша співпраця приносить користь і дозволяє громаді реалізовувати корисні ініціативи, актуальні саме сьогодні. Всім успіху і перемоги, - наголосила присутня на заході заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова

Додамо, орієнтовно до 20 червня вже стануть відомі проєкти переможці. Очікуємо на результати та вболіваємо за наших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора