Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці Канівського ЦПМСД проходять навчання з фізичної та реабілітаційної медицини

Дата: 07.06.2024 10:24
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Реабілітаційна медицина нині необхідна всім – як військовим, так і людям, що пережили будь-які травми з іммобілізацією, а також пацієнтам з хронічними неврологічними та травматологічними захворюваннями. Це новий напрямок, що активно розвивається з використанням методів фізіотерапії і він є надзвичайно важливим для майбутнього медицини, інформують у Канівському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Тож фахівці медичної установи не стоять осторонь та активно опановують нові знання. Так, директорка Канівського ЦПМСД Наталія Горьова та сімейна лікарка Антоніна Лук’янова наразі навчаються застосовувати  методи фізичної та реабілітаційної медицини у практичній діяльності лікарів лікувального профілю. Навчання відбувається в Карпатах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Разом з лікарями Черкаської області наші спеціалісти проходять навчання, де вивчають кращі практики та опановують новий пріоритетний напрямок реабілітаційної медицини.  Лекції проводить доктор медичних наук Володимир Стауде, з яким наша директорка вже мала нагоду познайомитися  під час стажування у Берліні. Наші студенти вражені змістовними лекціями та практичним досвідом лектора. Організував навчання Валерій Черняк», - йдеться у дописі Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги.

 

ФОТО  Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора