Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні – День фермера

Дата: 19.06.2024 09:44
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Під час війни праця фермерів особливо важлива, адже вони обробляють землю та розвивають агропромисловий сектор. Разом з тим поки наші воїни продовжують боронити нас від ворога, аграрії продовжують професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не лише України, а й усього світу.

Пишається здобутками успішних фермерів та аграріїв, які працюють у надскладних умовах, коли кожного дня змінюються обставини і виникають нові перешкоди. Дякуємо за щоденну працю і за те, що не зупиняєтеся.

Від щирого серця вітаємо всіх фермерів Канівської громади. Всіх, хто важкою щоденною працею розвиває агропромисловий сектор нашої економіки та не дає простоювати родючій українській землі. Всіх, хто в такий непростий час залишається тут, вболіває за перемогу України та докладається до розвитку нашої громади та країни в цілому.

Нехай ваша праця приносить щедрі врожаї на просторах українських земель, хай будуть успішними усі починання, а фермерські господарства розвиваються під мирним українським небом.

Канівський міський голова                                                          Ігор Ренькас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора