Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди 25-ої річниці створення обласної Служби у справах дітей канівські фахівці отримали відзнаки

Дата: 20.06.2024 11:06
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Минулого тижня, 14 червня ц.р., фахівці служби у справах дітей виконавчого комітету Канівської міської ради взяли участь у семінарі-нараді з питань забезпечення прав дітей в умовах воєнного стану, який відбувся у Черкасах. Зауважимо, дата проведення заходу обрана не випадково, адже 25 років розпочала роботу служба у справах неповнолітніх Черкаської обласної державної адміністрації (з 2007 року – Служба у справах дітей).

Відтак, начальник Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації Оксана Покатілова поінформувала присутніх як вибудовувалася робота з питань захисту прав дитини в області, з чого все починалося, чим конкретно запам’ятався кожний з 25 років, що вдалося і над чим необхідно працювати далі.

Також під час наради учасники обговорили питання реалізації права дитини на вихованні в сім’ї, зміни у законодавстві з питань усиновлення дітей, забезпечення порядку виплат державних соціальних допомог прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу, опікунам, патронатним вихователям, взаємодії служб у справах дітей та органів поліції у питаннях попередження домашнього насильства, запобігання правопорушенням серед дітей. Окрасою заходу стало музичне вітання колективу «Народжені серцем» - дітей-вихованців трьох дитячих будинків сімейного типу.

Приємною несподіванкою стало вручення Почесної грамоти Черкаської ОВА працівникам галузі за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу захисту дітей. Їх вручив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. Серед тих, хто отримав відзнаку – начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Канівської міської ради Наталія Костенко. Подяку також отримала головний спеціаліст служби у справах дітей Алла Гусарова.

Фото без опису

Фото без опису

- Пишаємося нашими фахівцями, адже їх професіоналізм і самовіддана праця допомагають дітям отримати шанс на дитинство, відчути любов та знайти свій шлях. Дякуємо за вашу нелегку, але надважливу працю, - прокоментував міський голова Ігор Ренькас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора