Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Канівський міський голова Ігор Ренькас прийняв участь у конференції «Безпека та сталий розвиток громад: цифрові рішення»

Дата: 03.07.2024 11:07
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Минулого тижня, а саме 25 червня,  Канівський міський голова Ігор Ренькас разом із начальницею управління економічного розвитку Тетяною Наливайко відвідали Київ та взяли участь у конференції «Безпека та сталий розвиток громад: цифрові рішення», що була організована Асоціацією «Енергоефективні міста України».

Фото без опису

Фото без опису

На початку заходу було проведено загальні збори учасників Асоціації та прийнято ряд важливих рішень. Одним з яких було прийняття ще однієї громади до членів АЕМУ, а саме релокована Гірська міська територіальна громада Луганської області.

Далі було розпочато і саму конференцію. Одними із ключових питань, які розглядалися були: заходи з енергоефективності в водопостачанні та водовідведенні і безпека енергопостачання підприємств комунальної інфраструктури, зокрема тепломереж.

– Досить важливим був досвід громад, які зазнали окупації та енергетичної ізоляції і шляхи, як вони виходили з критичних ситуацій у період опалювального періоду. Цей захід був корисним та важливим для визначення можливих шляхів безпечного проходження осінньо-зимового періоду і в нашій громаді, – підсумовує захід міський голова Ігор Ренькас. – Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у конференції.

Слід зазначити, що захід відбувся за фінансової підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) Embassy of Switzerland in Ukraine / ПосольствоШвейцарії в Україні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора