Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майже 10 000 тисяч послуг надали за півроку в Канівському ЦНАПі

Дата: 10.07.2024 08:32
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Канівської міської ради повідомляє, що протягом 6 місяців 2024 року управлінням ЦНАП та через ЦНАП надано 9 тис. 908 адміністративних послуг та 443 - послуги, пов’язані із сервісом актуалізації даних військовозобов’язаних. Безпосередньо в управлінні за один візит відвідувачам надано 4 тис. 600 послуг, або 45%  від загальної кількості.

 

Найбільш затребуваними серед «швидких» послуг є послуги, пов’язані з реєстрацією/зняттям з реєстрації місця проживання, а також видачею різноманітних довідок у цій сфері, в тому числі архівних, - загалом надано 3 тис. 333 таких послуг. Також безпосередньо в ЦНАПі надано такі послуги: з видачі довідок внутрішньо переміщеним особам – 223 послуги; оформлення та нарахування компенсації власника житла , які прихистили внутрішньо переміщених осіб –551; установлення статусу, видача посвідчень і довідок членам сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України – 22; видача спеціальних іменних карток для придбання продуктів у «соціальному» магазині – 309.

 

Кількість наданих з початку 2024 року адміністративних послуг, суб’єктом надання яких є управління соціального захисту населення виконавчого комітету, а саме, призначення різних видів соціальних допомог, склала 3 тис.011, або 29% від загальної кількості. Також управлінням ЦНАП прийнято та передано на обробку відділу Пенсійного Фонду України  1 тис.677 звернень від громадян щодо призначення субсидій та пільг по оплаті за житлово-комунальні послуги, або 16.4% від загальної кількості усіх адміністративних послуг. З початку 2024 року у ЦНАПі прийнято документи та надано послуги з вклейки фото до паспортів 131 громадянам. Надано 106 послуг щодо інформації з Державного земельного кадастру. З питань архітектури, землекористування – відповідно 22 та 198 послуг.  Надано послуги, пов’язані із захистом прав неповнолітніх дітей – 67, реєстрації прав на нерухоме майно – 238, зі здійснення підприємницької діяльності – 39, з питань квартирного обліку – 20.

 

Управлінням ЦНАП також надано послуги, суб’єктами надання яких є структурні підрозділи обласної державної адміністрації, - Департамент соціального захисту населення – 52 послуги; а також обласні територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади України: Сектор Державного агентства водних ресурсів – 1 послуга; Управління Держпраці в Черкаській області – 9 послуг; Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА – 9 послуг, Управління ДІАМ в Черкаській області – 25 послуг. Як і раніше, управління ЦНАП просить мешканців Канева по можливості планувати свій візит до ЦНАПу за попереднім записом за телефонами: 3-18-54 (щодо адміністративних послуг соціального характеру), та 3-17-78, 3-33-47.»

 

За інформацією начальника управління Канівського ЦНАПу Наталії Матінової.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора