Канівська міська рада
Черкаська область, Черкаський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 серпня ц.р. депутатів скликають на чергове засідання сесії

Дата: 08.08.2024 10:54
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

У четвер, 22 серпня ц.р., о 09 год. 00 хв. в приміщенні міського будинку культури (вул. Захисників України, 1) відбудеться І чергове засідання ХVІІІ сесії міської ради VIІІ скликання.

Порядок денний заходу передбачає розгляд наступних проектів рішень:   

  • Про затвердження  Програми  відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в 2024 році.
  • Про затвердження звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики Канівською міською радою та її виконавчим комітетом у 2023 році.
  • Про внесення змін до рішення Канівської міської ради від 04.07.2023 №14-2 «Про затвердження Програми розроблення (оновлення)містобудівної документації Канівської міської територіальної громади Черкаського району Черкаської області».
  • Про безоплатне приймання – передачу електромережі м. Канів, вул. Героїв Дніпра, 43 на баланс та у власність ПАТ  «Черкасиобленерго».
  • Про внесення змін до рішення Канівської міської ради від 28.02.2024 року №16-14 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської міської ради  Черкаської області на 2024 рік».
  • Земельні питання.
  • Різне. 

З 12 по 16 серпня 2024 року – засідання постійних профільних комісій Канівської міської ради.

Запрошуються керівники підприємств, установ, організацій Канівської громади, керівник Канівського відділу Смілянської окружної прокуратури, начальник відділу поліції №1  Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, депутати обласної ради, голови вуличних та квартальних комітетів. 

                                                                                         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора